“Årets Mesterhusbedrift 2012”

En stolt Lars-Erik Zakariassen hever trofeet han er overrakt av Raymond Myrland og Monica Blom Thorsen
En stolt Lars-Erik Zakariassen hever trofeet han er overrakt av Raymond Myrland og Monica Blom Thorsen

Under den årlige Mesterhuskonferansen ble vi, Byggmester Jan-Erik Zakariassen, kåret til “Årets Mesterhusbedrift 2012”. Det er en pris vi er meget stolte over å ha mottatt.

Følgende står å lese på nettsiden Byggmesteren AS:

Til topps hos de største

Byggmester Jan-Erik Zakariassen AS i Fredrikstad kan regne seg som den beste hos de største boligbyggerne her i landet. Firmaet ble lørdag tildelt prisen «Årets Mesterhusbedrift» på kjedens konferanse i Oslo.

Mesterhus ble som kjent landets største boligbygger for 14. gang i fjor, og det var derfor med tydelig stolthet Lars-Erik Zakariassen mottok det gjeve trofeet som bevis for at firmaet er det beste av dem.

Prisen ble overrakt under festmiddagen i Gamle Logen lørdag kveld. På vei opp til podiet foran de 380 middagsgjestene, fikk Zakariassen med seg en lang rekke av rosende ord fra kjedeleder Raymond Myrland som delte ut prisen:
– Bedriften som nå drives av andre generasjon, har vært med i kjeden i en mannsalder. Den opptrer lojalt og setter kvalitet og kundebehandling først. Ledelsen er sympatisk og dyktig. Bedriften stiller alltid opp og deler villig av sin erfaring, sa Myrland blant annet i begrunnelsen.

Les hele saken her: http://byggmesteren.as/2013/02/04/til-topps-hos-de-storste/