Mesterhus

Som Mesterhusrepresentant i Fredrikstadregionen, ønsker vi å yte vårt beste for at du skal bli en fornøyd kunde. Mesterhus er organisert som en landsomfattende kjede av frittstående byggmesterfirmaer, og er kåret til Norges største husbygger 14. året på rad.

Den grunnleggende ideen er å bygge kvalitetshus, bygget av din lokale byggherre, forankret i tradisjon, fagkunnskap, alvor og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen, bruke ressursene til eierne til dette, eller med bruk av billig forbrukslån på dagen som også kan hjelpe med dette

Grunntanken er å bygge kvalitetshus, bygget av din lokale byggmester, forankret i tradisjon, fagkunnskap, seriøsitet og solid håndverk i hele byggeprosessen.

I Mesterhuskatalogen finner du boliger som kan tilpasses dine ønsker og behov. Trenger du et ekstra vindu eller større kjøkken, kan vi løse dette i samarbeid med deg. På den måten kan du sette ditt spesielle preg på boligen. Hustypene kan du utforske nærmere på www.mesterhus.no.

Arkitekttegnede boliger og hytter

Dersom du ikke finner noe som passer i Mesterhuskatalogen, kan du selv engasjere arkitekt til å tegne hus eller hytte for deg eller vi kan formidle kontakt med dyktige arkitekter.

Hytter

Vi har bygd flere flotte hytter for kunder i Fredrikstad/Hvaler og Råde. I vårt arkiv har vi gode hytteløsninger.

  • Jobben blir gjortTilbygg/påbygg
  • Renovering
  • Reparasjoner/vedlikehold

Vi planlegger og gjennomfører både små og store oppdrag. Omfanget av avtalen tilpasses ditt behov. Vi leverer huset klart for malerarbeider eller med nøkkelen i døra.

Solide, fornøyde kunder er vår gjennomføringsgaranti. Vi ønsker å komme så tidlig inn i byggeprosjektet som mulig, og rådgivning er en viktig del av arbeidsprosessen.

Vår erfaring og kunnskap skal komme kunden til gode allerede i planleggingsfasen. Når vi kjenner utgangspunktet, bruksområdet og kundens behov tilstrekkelig, kan vi skreddersy løsningene og tilpasse produktet optimalt.

Det sikrer at hus- eller hyttedrømmen blir innfridd!

Kontakt oss for mer informasjon